Gamepit

GamePit is een Nederlandse organisatie die zichzelf inzet om de gaming community in Nederland te vergroten. GamePit is in 2011 begonnen met het organiseren van StreetPass Meetings en is vanuit hier verder gegaan met het vergroten van de Nintendo community. Ook komen Sony en Japan aanbod.

Deze onderdelen komen tevens ruim aanbod tijdens hun jaarlijkse conventie “GamePitCon”, waarvoor tijdens het Fan Base Project ook kaarten van verkocht worden.

Op het Fan Base Project zal GamePit aanwezig zijn met een aantal consoles uiteenlopend van de Nintendo Wii U, de PlayStation 4 tot de echt retro consoles met games als Mario Kart en Super Smash Bros.

Tijdens het Fan Base Project zullen we ook een aantal competities en een meeting organiseren waar de bezoekers aan mee kunnen doen.

Deelname aan de competities is gratis.

Competities:

14:00 – 16:00 uur Mario Kart 8 – Nintendo Wii U

17:00 – 19:00 uur Super Smash Bros – Nintendo Wii U

Meeting:

13:00 – 15:00 uur Monster Hunter 4 Ultimate

Maak kans op een PlayStation 4 of een New Nintendo 3DS!

Kom naar Fan Base Project op zaterdag 11 juli in de Broodfabriek in Rijswijk en maak kans op een PlayStation 4 (inclusief één controller) of een New Nintendo 3DS. Vul bij binnenkomst een formulier in waarmee je direct meedingt naar deze toffe prijzen. Aan het einde van de conventie wordt de winnaar bekend gemaakt.Koop je ticket nu!

Optreden G.L.A.M.S (soloproject MIKARU)

Fan Base Project wordt afgesloten met een optreden van G.L.A.M.S, een soloproject van ex-Dio -Distraught Overlord-, BLACK LINE zanger MIKARU! meer...