Star Wars: The 501st Garrison introduction and costume approval

DG-logo

Ik wil aan u Dutch Garrison voorstellen, het Nederlande divisie van het wereldwijde Star Wars kostuum group de 501ste legioen.

De Dutch Garrison is het Nederlandse divisie van van de 501ste legioen, het wereldwijd bekende kostuum club dat een focus heeft op de “bad guy” kostuums. Met deze kostuums zullen de leden van het 501ste verschijnen op verschillende events: van grote conventies tot kleine exposities en van commerciele promotionele events tot evenemente voor goede doelen. De evenementen voor goede doelen is de serieuze kant van Dutch Garrison. Daar wordt geld opgehaald voor de goede doelen, en de 501ste helpt (zieke) kinderen door in hun kostuums de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Dit wordt allemaal vrijwillig gedaan.

Gedurende Fan Base Project geeft de 501ste 2 lectures:

– Kostuums en de goedkeurng van de Dutch Garrison van de 501ste legioen.

Onze kostuums zijn het resultaat van nauwkeurig onderzoek, productie en heel veel hard werk. Leer hoe wij onze kostuums creëren, hoe we ze bouwen en waarom we de voorkeur hebben van LucasFilms als kostuum club. Kom dus ook voor algemene kostuum tips en truuks ook al ben je niet geinteresseerd in Star Wars.

– Ontmoet de Dutch Garrison van de 501ste legioen.

Sinds 1997 heeft het kostuum organisatie bekend als de 501ste legioen de magie van het Star Wars genre wereldwijd verspreid door zijn authentiek uitziende kostuums, en is de leidende factor geworden in fan gerelateerde goede doelen evenementen. De 501ste en samen met de Dutc Garrison, ook bekend als “Vader’s Fist,” is oprecht toegewijd om de licht te brengen in de levens van de minder bedeelden. Leer over de historie, de groep e de kostuums bij ons panel over de almachtige Dutch Garrison.

http://www.501st.nl/

https://www.facebook.com/DutchGarrison

Maak kans op een PlayStation 4 of een New Nintendo 3DS!

Kom naar Fan Base Project op zaterdag 11 juli in de Broodfabriek in Rijswijk en maak kans op een PlayStation 4 (inclusief één controller) of een New Nintendo 3DS. Vul bij binnenkomst een formulier in waarmee je direct meedingt naar deze toffe prijzen. Aan het einde van de conventie wordt de winnaar bekend gemaakt.Koop je ticket nu!

Optreden G.L.A.M.S (soloproject MIKARU)

Fan Base Project wordt afgesloten met een optreden van G.L.A.M.S, een soloproject van ex-Dio -Distraught Overlord-, BLACK LINE zanger MIKARU! meer...