Tea with fox

Tea With Fox is een Nederlands Maid,- en Butler Café. Opgericht in 2015, Probeert Tea with fox een fysiek maid, – en butler Café te openen in nederland.
Geïnspireerd door de Japanse en Franse cultuur, heeft tea with fox een leuke en ontspannende mix van lekkernijen, drankjes en activiteiten.
Tea with fox is leuk voor jong en oud, en speciaal bedoeld voor mensen die wat extra socialisme vanuit het team waardeert.
Kom ons bezoeken op Conventies waar we te draaien zullen staan, en we zien u graag terug als het fysieke café geopend is.

Op Fanbase Project Zullen de Tea with fox bezoekers kunnen genieten van simpele lekkernijen.
Laat je eigen cakje versieren door een van de butlers. Daag iemand uit voor een bordspel of een game op de 3DS/2DS, zoals pokémon of Smash Bro’s.
Geniet van de rustige muziek op de achtergrond, of vraag om een verzoekje van onze muzikale butler(s).
Er zal ook een wedstrijd worden gehouden voor de beste/behulpzaamst butler in het café.
Hiermee kan de stemmer (u) en de winnende butler(s), iets leuks winnen!.

Onze butlers kijken er naar uit iedereen te ontvangen~

Maak kans op een PlayStation 4 of een New Nintendo 3DS!

Kom naar Fan Base Project op zaterdag 11 juli in de Broodfabriek in Rijswijk en maak kans op een PlayStation 4 (inclusief één controller) of een New Nintendo 3DS. Vul bij binnenkomst een formulier in waarmee je direct meedingt naar deze toffe prijzen. Aan het einde van de conventie wordt de winnaar bekend gemaakt.Koop je ticket nu!

Optreden G.L.A.M.S (soloproject MIKARU)

Fan Base Project wordt afgesloten met een optreden van G.L.A.M.S, een soloproject van ex-Dio -Distraught Overlord-, BLACK LINE zanger MIKARU! meer...