Videografie Workshop

newasionNew Asion is een (youtube) kanaal dat Aziatische Fusie in Nederland promoot. Met behulp van het vast leggen van gebeurtenissen creëren wij informatieve video’s. Hierbij kan je denken aan interviews van artiesten/cosplayers, reviews en evenementen. Binnenkort organiseert New Asion verschillende evenementen zoals Hangouts, workshops en nog allerlei andere grote evenementen. Hou ons in de gaten op onze website www.newasion.nl of op onze facebook pagina www.facebook.com/newasion !

 
New Asion Videography Workshop
Deze videografie workshop word gegeven door Chung Dha (www.chungdha.nl)
Chung Dha is de oprichter van New Asion en is een award winnende videograaf. Jarenlang heeft hij in het tv- en film-industrie gewerkt en hij heeft voor grote bedrijven gefilmd zoals StarBucks, Red Bull, Bentley en meer. In deze workshop wordt de basis van videografie uitgelegd. Je leert een aantal simpele en goedkopere trucjes om je video(‘s) mooier te maken.

_MG_8832

Maak kans op een PlayStation 4 of een New Nintendo 3DS!

Kom naar Fan Base Project op zaterdag 11 juli in de Broodfabriek in Rijswijk en maak kans op een PlayStation 4 (inclusief één controller) of een New Nintendo 3DS. Vul bij binnenkomst een formulier in waarmee je direct meedingt naar deze toffe prijzen. Aan het einde van de conventie wordt de winnaar bekend gemaakt.Koop je ticket nu!

Optreden G.L.A.M.S (soloproject MIKARU)

Fan Base Project wordt afgesloten met een optreden van G.L.A.M.S, een soloproject van ex-Dio -Distraught Overlord-, BLACK LINE zanger MIKARU! meer...