Dutch Garrison

DG-logo

De Dutch Garrison is het Nederlandse divisie van van de 501ste legioen, het wereldwijd bekende kostuum club dat een focus heeft op de “bad guy” kostuums. Met deze kostuums zullen de leden van het 501ste verschijnen op verschillende events: van grote conventies tot kleine exposities en van commerciele promotionele events tot evenemente voor goede doelen.

De evenementen voor goede doelen is de serieuze kant van Dutch Garrison. Daar wordt geld opgehaald voor de goede doelen, en de 501ste helpt (zieke) kinderen door in hun kostuums de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Dit wordt allemaal vrijwillig gedaan.

Maak kans op een PlayStation 4 of een New Nintendo 3DS!

Kom naar Fan Base Project op zaterdag 11 juli in de Broodfabriek in Rijswijk en maak kans op een PlayStation 4 (inclusief één controller) of een New Nintendo 3DS. Vul bij binnenkomst een formulier in waarmee je direct meedingt naar deze toffe prijzen. Aan het einde van de conventie wordt de winnaar bekend gemaakt.Koop je ticket nu!

Optreden G.L.A.M.S (soloproject MIKARU)

Fan Base Project wordt afgesloten met een optreden van G.L.A.M.S, een soloproject van ex-Dio -Distraught Overlord-, BLACK LINE zanger MIKARU! meer...