Partyvengers

Wij zijn Raven Almasy en Natasha Thorrible en samen zijn wij The Partyvengers. Wij hebben bij elkaar dertien jaar aan cosplay ervaring. We vinden het leuk om panels te hosten, te jureren en zelf meedoen met cosplay competities. Daarnaast maken we graag props en verkopen wij deze ook online.

We zijn op de meeste Nederlandse conventies te vinden maar ook bij conventies in het buitenland zoals Duitsland en Amerika. Wij zijn daarnaast ook event staff bij één van de grootste Nederlandse anime conventies waar we graag meehelpen.

We zijn door anime in de cosplay gerolt maar de laatste paar jaar zijn wij overgegaan naar de westerse kant van de geek community. We zijn groot Marvel fans en cosplayen dan ook het liefst een Marvel character. We zijn ook grote Disney en game fans.

partyvengers-marvel

partyvengers-marvel

Maak kans op een PlayStation 4 of een New Nintendo 3DS!

Kom naar Fan Base Project op zaterdag 11 juli in de Broodfabriek in Rijswijk en maak kans op een PlayStation 4 (inclusief één controller) of een New Nintendo 3DS. Vul bij binnenkomst een formulier in waarmee je direct meedingt naar deze toffe prijzen. Aan het einde van de conventie wordt de winnaar bekend gemaakt.Koop je ticket nu!

Optreden G.L.A.M.S (soloproject MIKARU)

Fan Base Project wordt afgesloten met een optreden van G.L.A.M.S, een soloproject van ex-Dio -Distraught Overlord-, BLACK LINE zanger MIKARU! meer...